Đoković lako do drugog kola Otvorenog prvenstva SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković lako do drugog kola Otvorenog prvenstva SAD

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je danas pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta, 6:4, 6:1 i 6:4.

Đokoviću je za trijumf u njihovom prvom duelu bilo potrebno sat i 52 minuta igre.

Najbolji teniser sveta u drugom kolu Ju-es opena igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << protiv boljeg iz duela Amerikanca Sema Kverija i Argentinca Huana Londera.

Đoković je u skoro svim statističkim parametrima bio bolji rival. Na servisu je bio izuzetno dobar, rivalu nije dozvolio nijednu brejk loptu, dok je s druge strane odlično riternirao i pritiskao rivala.

U prvom i trrećem setu bio mu je dovoljan po jedan brejk, dok mu je u drugom to dvaput pošlo za rukom.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đoković lako do drugog kola Otvorenog prvenstva SAD

Izvor: Danas, 26.Avg.2019

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je danas pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta, 6:4, 6:1 i 6:4. Članak Đoković lako do drugog kola Otvorenog prvenstva SAD se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.