Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković kupio dva apartmana na Menhetnu

Menhetn je jedna od najatraktivnijih lokacija za kupovinu nekretnina, a takvo mišljenje dijeli i srpski teniser Novak Đoković, koji je, prema navodima "Wall Street Journal-a", kupio dva apartmana na njujorškom riječnom ostrvu.

Đoković je kupio dva odvojena dvosobna apartmana, svaki površine 185 kvadratnih metara u objektu izvođača "565 >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Broome Soho" u Merzer stritu u južnom dijelu Menhetna, koji je projektovao čuveni arhitekta Renco Pijano, čiji je Đoković veliki poštovalac.

Stejsi Špilman, direktorka prodaje apartmanskog kompleksa, kaže da je Đoković kupio dva odvojena apartmana na višim spratovima koja nisu blizu jedan drugog, tako da vjerovatno nije imao planove da ih spaja.

Uprkos tome što nije željela da otkrije koliko je Đoković izdvojio za apartmane, uobičajena cijena stambenih jedinica na višim spratovima počinje od 5,4 miliona dolara.

Kada apartmanski kompleks bude završen, 2018. godine, imaće dva staklena tornja sa ukupno 115 stambenih jedinica. Prodaja je počela u septembru i trećina stanova je prodata.

Đoković je ranije kupio jedan apartman na Majami Biču, takođe projekat izvođača "565 Broome Soho", koji je osmislio Renco Pijano.

"Volim dizajn ove dvije zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su na mojoj putnoj listi svake godine pa će biti uzbudljivo da imam gdje da se stalno vraćam“, naveo je srpski teniser u saopštenju.

Đoković se trenutno takmiči na Australijan openu, gdje brani titulu.

(RTS)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nekretnine

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đoković se "otvorio", kupio dva apartmana na Menhetnu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2017

Srpski as Novak Đoković kupio je dva ekskluzivna apartmana na njujorškom ostrvu Menhetn...Kako piše "The Wall Street Journal" kupio je dva odvojena dvosobna apartmana, svaki površine 185 kvadratnih metara u objektu Merzer stritu u južnom delu Menhetna, koji je projektovao čuveni arhitekta Renco...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.