Đoković izgubio od Li na egzibiciji u Pekingu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković izgubio od Li na egzibiciji u Pekingu

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković učestvovao je na egzibicionom meč u Pekingu na proslavi 10. godišnjice Kina Opena, koji će početi sledeće nedelje.
(FOTO: AP)
Đoković se u Pekingu sastao s petom teniserkom sveta, Kineskinjom Na Li, od koje je poražen sa 3:2 u gemovima.
Egzibicioni duel između Đokovića i Na Li gledalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 12.000 ljudi, a imao je i humanitarni karakter.
Srpski igrač nastupio je u svojoj opremi za Dejvis kup, a tokom meča oprobao se kao fotograf, skupljač loptica i glavni sudija.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković oduševio Kineze u "Borbi polova"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2013

Najbolji teniser sveta je džentlmenski izgubio u "Borbi polova", održanoj povodom desetogodišnjice Kineskog opena, ali je još jednom oduševio publiku. .. Na Li i Novak Đoković  ..Srpski igrač je nastupio u Pekingu u opremi za Dejvis kup, a tokom egzibicionog meča se oprobao kao fotograf,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.