Đoković izbegao vrućinu, poznat termin meča sa Gaskeom!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković izbegao vrućinu, poznat termin meča sa Gaskeom!

U Srbiji nema spavanja u noći između subote i nedelje.

U trećem kolu US Opena najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se sa Rišarom Gaskeom.

Meč će se odigrati na terenu Artur Eš, a neće krenuti pre 20.30 sati po lokalnom vremenu, što će odgovarati obojici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tenisera jer neće igrati po najvećoj vrućini.

Ipak, ono što bi gledaocima u Srbiji moglo da zasmeta jeste da je to 2.30 u noći između subote i nedelje po ovdašnjem vremenu.

Đoković je sa Francuzom odigrao 13 mečeva i zabeležio 12 pobeda.

Prvi meč na tom terenu odigraće srpska teniserka Aleksandra Krunić i Medison Krist, susret bi trebalo da počne u 17 sati po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

US OPEN - šesti dan: Aleksandra otvara, a Novak zatvara "Artur Eš"

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2018, 12:31

Kišni oblaci juče su konačno natkrilili "sprženi" Njujork tako da su tropske temperature, koje su se kretale blizu 40. podeoka na celzijusovoj lestvici sada pale za oko 15 stepeni. Samim tim uslovi za igru su odlični, pre svega za našeg najboljeg tenisera koji, kao što je poznato slabo igra po...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.