Đoković izazvao erupciju u Areni

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković izazvao erupciju u Areni

Najbolji srpski sportista svih vremena Novak Đoković je specijalni gost na meču sedmok kola Evrolige, Crvena zvezda - CSKA.

Nekada prvi reket sveta boravi u Beogradu i iskoristio je slobodno vreme da bodri voljeni klub u meču sa "armejcima". Kada je ušao u Arenu, nekoliko minuta pre meča, pozdravljen je ovacijama "delija". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Novak je pre tri godine bio prvi put u Areni, kada je Zvezda pobedila Uniks u polufinalu Evrokupa. Pre dve sezone, Novak je bio gost u "Pioniru" kada su crveno-beli u Evroligi pobedili Cedevitu. Videćemo da li će Đoković i treći put u Evropi da donese sreću voljenom klubu.

Osim Novaka, u Areni je i Filip Krajinović i džudista Nemanja Majdov.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đoković izazvao erupciju u Areni (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017

Najbolji srpski sportista svih vremena Novak Đoković je specijalni gost na meču sedmog kola Evrolige, Crvena zvezda - CSKA...Nekada prvi reket sveta boravi u Beogradu i iskoristio je slobodno vreme da bodri voljeni klub u meču sa "armejcima". Kada je ušao u Arenu, nekoliko minuta pre meča, pozdravljen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.