Izvor: RTS, 20.Avg.2020, 18:09

Đoković i vakcinacija, treći set - Novak objasnio da li je za ili protiv

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kaže da je njegova prethodna izjava u vezi sa vakcinom protiv koronavirusa protumačena na pogrešan način.
Đoković je pre nekoliko meseci u razgovori sa srpskim sportistima izjavio da je protiv vakcinacije i da ne bi voleo da ga neko tera da primim vakcinu da bi mogao da putuje.

Brojni mediji su se obrušili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na srpskog tenisera, zbog čega je pojasnio svoje mišljenje.
Sada, Njujork tajms još jednom na istu temu sa Novakom, koji je još jednom objasnio svoje razmišljanje. 
"Strani mediji su malo izvukli iz konteksta tu moju izjavu, ističući da sam potpuno protiv bilo kakve vakcinacije. Moj problem sa vakcinacijom je taj ako me neko na silu tera da ubacim nešto u moje telo. To je za mene neprihvatljivo", rekao je Đoković, prenosi Njujork tajms.
Novak je dodatno objasnio svoj stav. 
"Nisam protiv vakcinacije, jer ko sam ja da pričam o vakcinama kada su tu stručni ljudi, medicinski radnici koji spasavaju ljude širom sveta? Siguran sam da postoje vakcine sa malim nuspojavama, a koje su pomogle ljudima da zaustave širenje infekcija po svetu", zaključio je Đoković.
Đoković se trenutno nalazi u Njujorku gde ga očekuju nastupi na turniru Sinsinati i na Ju-Es Openu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Nisam protiv vakcinacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je njegova prethodna izjava u vezi sa vakcinom protiv korona virusa protumačena na pogrešan način...Đoković je pre nekoliko meseci u razgovori sa srpskim sportistima izjavio da je protiv vakcinacije i da ne bi voleo da ga neko tera da primim vakcinu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.