Đoković i Vavrinka u drugom kolu dubla u Torontu

Izvor: Politika, 05.Avg.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Vavrinka u drugom kolu dubla u Torontu

TORONTO – Srpski teniser Novak Đoković i njegov partner u dublu, Švajcarac Stanislas Vavrinka, plasirali su se u drugo kolo Rodžers kupa u Torontu pošto su pobedili kolumbijsko-španski par Sebastijan Kabal - David Marero sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5).

Meč je trajao 70 minuta, a Đoković i Vavrinka će u drugom kolu igrati protiv srpsko-kanadskog para Nenad Zimonjić - Danijel Nestor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Zimonjić i Nestor su kao treći nosioci bili slobodni u prvom kolu.

Prvi teniser sveta Đoković je u konkurenciji singlova slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobednika meča između Čeha Radeka Štepaneka i Francuza Gaela Monfisa.

Tanjug

objavljeno: 05.08.2014.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TORONTO: Nole izaziva Zikija

Izvor: Mondo, 05.Avg.2014

Đoković u paru sa Vavrinkom zakazao meč protiv Zimonjića i Nestora u drugom kolu dubla u Torontu...Foto: MN Press..Novak Đoković zagreva se za nastup na turniru masters serije u Torontu u igri parova. I dobro mu ide, bar za sada!..On je u tandemu sa Stanislasom Vavrinkom ostvario pobedu u prvoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.