Đoković i Tipsarević eliminisani već u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Tipsarević eliminisani već u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju

Srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević eliminisani su već u prvom kolu dubla na mastersa u Sinsinatiju.
Kvota u MaxBetu na pobedu Mareja protiv Gaskea je 2.30.
Oni su poraženi od Lukaša Kubota i Marsela Mela sa 6:2, 6:3. Meč je trajao nešto malo više od sat vremena.
Naši asovi nisu uspeli nijednom da osvoje gem na servis protivnika, dok su njihovi rivali ukupno napravili tri >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << brejka. Dva u prvom i jedan u drugom setu.
Srbiju će u dublu predstavljati i Laslo Đere i Dušan Lajović, koji će se kasnije danas sastati sa Rejvenom Klasenom i Majklom Venusom.

The post Đoković i Tipsarević eliminisani već u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Đokovića i Tipsarevića u dublu

Izvor: B92, 12.Avg.2019

Srpski teniseri Novak Djoković i Janko Tipsarević eliminisani su u prvom kolu dubla na turniru u Sinsinatiju...Poljsko - brazilska kombinacija Lukaš Kubot i Marselo Melo slavili su sa 2-0 u setovima, odnosno 6:2, 6:3...Srpski tandem, koji je dobio specijalnu pozivnicu, eliminisan je od drugih nosioca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.