Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 18:15

Novak poražen od Sonega

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu turnira u Beču od Italijana Lorenca Sonega sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1).

Srpski teniser je u dosadašnjem toku turnira u Beču eliminisao Krajinovića i Ćorića.
Sonego je na turnir upao kao "laki luzer" umesto Dijega Švarcmana, potom je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << eliminisao Dušana Lajovića na startu, da bi onda i iznenadio Huberta Hurkača.
Novak i Lorenco se do sada nisu sastajali na ATP turu i njihov prvi međusobni okršaj na programu je posle mečeva Kevin Anderson – Danil Medvedev, odnosno Andrej Rubljov – Dominik Tim.
To znači da neće početi pre 17.30, a tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.
Turnir u Beču igra se za nagradni fond od 1.409.510 evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sonego nadigrao Đokovića

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020

Iznenađenje u Beču, poraz srpskog tenisera - 6:2, 6:1..Iznenađenje u Beču. Poraz Novaka Đokovića! Lorenzo Sonego je izašao hrabro i odigrao partiju života protiv jednog od najboljih igrača u istoriji tenisa na turniru u Beču! Odigrao je veoma dobro i ceo meč završio u dva seta, a bilo je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.