Đoković i Lajović istovremeno na terenu

Izvor: Mondo, 27.Maj.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Lajović istovremeno na terenu

Preostala dvojica srpskih aduta startovaće na Rolan Garosu u ponedeljak oko 13 časova.

Viktor Troicki je odustao, Laslo Đere izgubio, ostali su što se tiče muškog singla 20. nosilac Novak Đoković i Dušan Lajović.

I obojica će na teren u ponedeljak oko 13 časova!

Đoković, koji je Rolan Garos osvojio 2016. godine, raspoređen je na glavni stadion "Filip Šatrije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gde će se sa Brazilcem Rožeriom Dutra Silvom (132. na ATP listi) sastati posle meča teniserki, Kvitova - Sepede Roig, zakazanog za 11.00.

Novak je Dutra Silvu ubedljivo pobedio u jedinom dosadašnjem duelu, pre šest godina na US openu.

Dok najbolji srpski teniser bude igrao sa 34-godišnjim Brazilcem, Dušana Lajovića (60) čeka "na papiru" znatno ozbiljniji protivnik, Čeh Jirži Veseli (80), sa kojim će odmeriti snage prvi put u karijeri.

Oni takođe treba da sačekaju kraj jednog meča u ženskom singlu, Đorđi - Min, da bi izašli na Teren broj 5.

Veseli ove godine nije ostvario zapažene rezultate. Pre dolaska u Pariz igrao je čelindžer turnir u Hajlbronu, gde je dogurao do finala i onda izgubio od 497. na svetu, Nemca Rudolfa Molekera.

Jedina Srpkinja u glavnom žrebu Rolan Garosa, Aleksandra Krunić, svoj meč prvog kola protiv Kineskinje Peng igraće u utorak.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRI PUNJENE VEŠALICE, KOBACISICA, TELETINA I PRAVAC NA TEREN! Đoković otkrio odakle dobija najveću energiju!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2018, 07:37

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratio se sa velikim ambicijama na Rolan Garos koji je pre dve godine osvojio, pre nego je usledio strmoglavi pad i povreda lakta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.