Đoković i Federer igrali su prvi zajednički dubl, a onda je srpski teniser udario Švajcarca (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Sep.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Federer igrali su prvi zajednički dubl, a onda je srpski teniser udario Švajcarca (VIDEO)

Teniseri Novak Đoković i Rodžer Federer, koji nastupaju za "Tim "Evrope" u okviru Lejver kupa izgubili su u dublu od Kevina Andersona i Džeka Soka u drugom meču ovog egzibicionog takmičenja u Čikagu, rezultatom 6:7 (5-7), 6:3, 10:6.

Inače, ovo je bio prvi put Đoković i Federer nastupaju zajedno, ali po svemu sudeći nisu se baš najbolje snašli. Naime, u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Đoković je Federera pogodio lopticom u leđa, što je nasmejalo 16.000 gledalaca u "Junajted centru".



Švajcarac mu nije zamerio, obojica su se namsejali i nastavili meč.

Inače, "Tim sveta" smanjio je vođstvo "Tima Evrope" na 3-1. Đokovića i Federera očekuju i prvi singl dueli, protiv Andersona. odnosno Nika Kirjosa.

"Zapalili" internet: O ovom selfiju iz Čikaga bruje društvene mreže (FOTO, VIDEO)
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Ojačana je veza između Rodžera i mene

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2018

Novak Đoković kaže da je bilo zabavno igrati sa Rodžerom Federerom u dublu uprkos porazu od Džeka Soka i Kevina Andersona u meču Lejver kupa...Čak je i novinarima bilo čudno da su Federer i Đoković igrali zajedno, pa su ga pitali o situaciji kada je nehotice pogodio “protivnika“ u leđa...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.