Đoković i Džumhur zajedno trenirali na terenu TC Novak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2020, 18:17

Đoković i Džumhur zajedno trenirali na terenu TC "Novak"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenirao je danas na centralnom terenu TC "Novak", gde će se od 12. do 14. juna održati "Adria Tour".

Društvo mu je pravio Damir Džumhur, prvi nosilac TSS Tour-a, takmičenja koje će da prethodi glavnom događaju za vikend, a na kom će teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Sarajeva pokušati da obezbedi mesto uz Đokovića, Dominika Tima, Sašu Zvereva, Grigora Dimitrova i druge.

Kako su saopštili organizatori, radovi na tribinama su još u toku, ali sve će biti spremno za veliki sportsko humanitarni događaj, na kom će tri dana publika moći da uživa u majstorskim potezima svetskih asova, ali i da uživa u dubl mečevima, egzibicionim duelima, zabavnom programu, koncertima.

Koliko je veliko interesovanje javnosti za "Adria Tour" svedoči podatak i da je danas za svega par minuta rasprodat još jedan kontigent od 1.000 kompleta ulaznica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković trenirao na centralnom terenu, rasprodat još jedan kontigent ulaznica

Izvor: Beta, 05.Jun.2020

Najbolji teniser sveta Novak Djoković odradio je danas trening na centralnom terenu Teniskog centra Novak, na stadionu gde će se igrati mečevi Adria Tura od 12. do 14. juna.Društvo mu je pravio Damir Džumhur, prvi nosilac TSS Tura, takmičenja koje će da prethodi glavnom dogadjaju za vikend, a...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.