Lajović od 0:2 do 2:2, pa poražen od Zvereva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović od 0:2 do 2:2, pa poražen od Zvereva

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u trećem kolu Rolan Garosa od svetskog broja pet Aleksandera Zvereva iz Nemačke 6:4, 6:2, 4:6, 1:6, 6:2.

Lajović je uspeo da se vrati posle dva seta zaostatka i izjednači, ali nije imao snage za veliki preokret u odlučujućem setu.

Zverev u sledećoj fazi igra protiv Italijana Fabija Fonjinija.

Đoković danas sa gotovo nepoznatim Karuzom

Ponovo će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novak Đoković, i u 3. kolu, danas, na gotovo nepoznatog tenisera, Italijana Salvatorea Karuza (147). Meč počinje oko 13 časova.

"Zaista je zanimljivo da ću odigrati treći meč protiv nekoga s kim nisam odigrao nijedan meč. Mislim da mi se to do sada nikada nije dogodilo u karijeri na grend slemu", prokomentarisao je Novak.

Ističe da čak nije imao priliku sa njim ni da trenira.

"Pogledao sam malo njegov meč dok sam čekao da izađem na teren. Ne poznajem puno njegovu igru. To uvek može da bude opasno, jer takvi igrači nemaju šta da izgube. Imao je već pet mečeva, uigran je. Ali, igram dobro i ako budem i dalje ovako igrao, mislim da su mi šanse veoma velike da dobijem sledeći meč", kaže Đoković.

Karuzo je u prethodnom kolu napravio veliko iznenađenje pobedom Žila Simona (26) u svega tri seta.

"Biće veoma motivisan. Igraćemo na jednom od najvećih stadiona i očekujem lep meč. Ali, analiziraću ga i pripremiću se dobro", dodao je Novak.

Đoković
je juče, dobro raspoložen, trenirao sa Miomirom Kecmanovićem. Igrao se tenis, ali se i pričalo o muzici, u opuštenoj atmosferi. Sve je to, pred kraj, pratio i Novakov bivši trener Boris Beker. Njih dvojica su, posle treninga, otišli na trenutak zajedno, pričajući o sportu, porodici, deci...

Odmah posle toga, Nole se pridružio svom timu i Marijanu Vajdi, s kojima je počeo da kuje taktiku za današnjeg protivnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.