Đoković čestitao sinu rođendan: Hvala za bezgraničnu ljubav FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 17:31

Đoković čestitao sinu rođendan: "Hvala za bezgraničnu ljubav" FOTO

Novak Đoković je uputio emotivnu poruku na Instagramu povodom rođendana svog sina.

Stefan Đoković, koji često pruža ocu podršku sa tribina, napunio je šest godina. Novak je imao prikladan opis uz zajedničku fotografiju.

"Srećan rođendan heroju tatin. Hvala što nam unosiš bezgraničnu ljubav u živote i što nas podsećaš da svakim danom radimo na sebi i budemo što bolji ljudi i roditelji. Volimo te", napisao je Novak Đoković, a označio je i svoju suprugu Jelenu.

Bračni par Đoković ima dvoje dece - sina Stefana i ćerku Taru, rođenu 2017. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković se potpuno raznežio: Heroju tatin, hvala ti

Izvor: Story, 21.Okt.2020

Sin Novaka Đokovića danas je napunio šest godina. U kalendaru važnih životnih događaja porodice Đoković 21. oktobar ostaće zabeležen kao dan najveće radosti. Na taj dan 2014. godine ljubav Jelene i Novaka Đokovića dobila je krunu – rođenje sina Stefana. Ovaj veliki dan teniski as obeležio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.