Izvor: RTS, 08.Avg.2021, 18:13

Đoković čestitao Federeru rođendan: Nadam se da ćeš nastaviti da igraš

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, zajedno sa ostalim teniserima sa ATP tura, čestitao je 40. rođendan Švajcarcu Rodžeru Federeru.
Ljuti rivali na terenu, dokazali su još jednom da su van njega prijatelji.

"Srećan ti 40. rođendan, 40, vau, kakvo dostignuće. Nastavi da inspirišeš sve nas, kako na terenu, tako i van njega. Velika je čast bila deliti teniski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teren sa tobom u poslednjih 15 godina i nadam se da ćeš nastaviti da igraš. Potreban si ovom sportu, hvala na svemu što si učinio i pokazao nam da i u tim godinama može da se igra na najvišem nivou. Želim ti sve najbolje, zdravlja, ljubavi i sreće sa svojim najbližima i još jednom ti hvala na svemu", naveo je Novak.
Đoković
i Federer međusobno su se sastajali čak 50 puta na ATP turu, a šest godina mlađi srpski teniser slavio je četiri puta više (27-23). 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.