Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2018, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bolji i od Čilića u Londonu

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je večeras Hrvata Marina Čilića sa 7:6, 6:2 u trećem kolu završnog mastersa u Londonu.

Najbolji igrač sveta je tako sa sve tri pobede i osvojenih 600 ATP bodova okončao takmičenje u grupi "Guga Kuerten".

"Znao sam pre meča >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da sam u polufinalu i znao sam s kim igram tako da nije bilo lako prići ovom duelu. Obojica smo želeli da pobedimo od prvog momenta, prvi set je definitivno bio odlučujući", rekao je Đoković odmah nakon meča.

Đokovića je servis jako dobro služio u prvom setu. Osvojio je svih 20 poena kada je ubacio prvi servis, a čak četiri gema je dobio bez izgubljenog poena.

I Čilić je dobro čuvao svoj servis u prvom setu, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je pripao Đokoviću sa 9:7.

Prvi brejk na meču napravio je Đoković u petom gemu drugog seta. Poveo je tada sa 3:2 i do kraja je vezao još tri gema za novu pobedu.

Protivnik Đokovića u polufinalu biče Južnoafrikanac Kevin Anderson.

U drugom polufinalu sastaće se Rodžer Federer i Aleksander Zverev.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković bolji i od Čilića u Londonu

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2018

Novak Đoković pobedio je večeras Marina Čilića sa 7:6, 6:2 u trećem kolu završnog mastersa u Londonu...Najbolji igrač sveta je tako sa sve tri pobede i osvojenih 600 ATP bodova okončao takmičenje u grupi "Guga Kuerten"..."Znao sam pre meča da sam u polufinalu i znao sam s kim igram tako da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.