Đoković: Želeo sam da podelim nešto jednostavno...

Izvor: B92, 12.Apr.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Želeo sam da podelim nešto jednostavno...

Nabolji srpski teniser Novak Đoković poručio je da je spreman za predstojeći Masters u Monte Karlu koji počinje sledeće nedelje.

Đoković, koji je neposredno pred turnir u ’Kneževini’ ostao bez čitavog stručnog štaba, nekoliko dana je u Marbelji radio sa nekadašnjim trenerom Marjanom Vajdom.

Još nije poznato da li će Vajda ostati kao trener, ali je sigurno da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njim na trećem Mastersu u sezoni.

"Želeo sam da podelim nešto jednostavno i uvek se trudim da zapamtim. Bez obzira koliko ste dobri u nečemu, uvek postoji više da se nauči, napreduje, istraži... Zato držite ’glavu’ u igri. Znam da moram svoju da držim. Na putu za Monako!“, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Masters u Monte Karlu igra se od 16. do 22. aprila, nagradni fond iznosi 4.872.105 evra, a titulu brani Rafael Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković na putu za Monako: Želeo sam da podelim nešto jednostavno... (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2018

Spreman sam, poručuje najbolji sripski teniser pred Masters u Monte Karlu koji počinje naredne nedelje. .."Želeo sam da podelim nešto jednostavno i uvek se trudim da zapamtim. Bez obzira koliko ste dobri u nečemu, uvek postoji više da se nauči, napreduje, istraži.. Zato držite ’glavu’ u...

Nastavak na BKTV News...

(FOTO) NIJE SE ZASITIO TENISA: Evo šta Đoković radi u Monte Karlu u pauzi treninga

Izvor: Kurir, 13.Apr.2018, 18:25

Srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Monte Karlo, gde će sledeće nedelje učestovati na Mastersu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.