Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 21:45

Đoković: Tužan dan, nije mi se igralo

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, nakon poraza u četvrtfinalu turnira u Beču, izjavio je da mu se nije igralo i da je to bilo najzaslužnije za poraz od Lorenca Sonega.
Srpski teniser je nakon poraza, konferenciju za medije započeo izjavom o smrti mitropolita Amfilohija, rekavši da je u pitanju tužan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dan za pravoslavlje.

"Ovo je jako tužan dan. Poštovani Amfilohije je bio veliki borac za pravoslavlje i neko ko je služio kao zvezda vodilja za srpski pravoslavni narod i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Imao sam čast i radost da ga upoznam, provedem neko vreme blizu njega i osetim predivnu energiju koju je on posedovao. Iako fizički više nije živ, njegov duh će, siguran sam, biti prisutan dugi niz godina", izjavio je Novak nakon meča.
Najbolji svetski teniser izjavio je da je smrt Amfilohija uticala na njega, ali da je glavni razlog poraza želja za igrom.
"Da budem iskren, nije mi se igralo. Tužna vest jeste uticala, ali nije u tolikoj meri da zbog toga baš i ne mogu da igram. Generalno mi se jednostavno nije igralo. Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Bio je ovo jako čudan dan", dodao je srpski teniser.
Novak je ispunio primarni cilj u Beču, matematički je osigurao prvo mesto na ATP listi do kraja godine.  
"Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Potom ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način", zaključio je Novak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Tužan dan, jednostavno mi se nije igralo

Izvor: B92, 30.Okt.2020

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle poraza od Lorenca Sonega istakao je kako ovo jako tužan dan zbog smrti Mitropolita Amfilohija.

Nastavak na B92...

Đoković: Tužan dan zbog smrti Amfilohija, nije mi se igralo

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je posle poraza u četvrtfinalu turnira u Beču od Lorenca Sonega da je ovo tužan dan zbog smrti mitropolita Amfilohija i da mu se jednostavno nije igralo..."Da budem iskren, nije mi se igralo. Tužna vest nije uticala u tolikoj meri da zbog toga baš ne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.