Đoković: Protiv Zvereva brzo i napeto kao protiv Andersona

Izvor: B92, 12.Okt.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Protiv Zvereva brzo i napeto kao protiv Andersona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da ga u polufinalu Mastersa u Šangaju očekuje sličan meč kao protiv Kevina Andersona.

Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Šangaju sigurnom pobedom nad Južnoafrikancem, rezultatom 7:6 (7-1), 6:3.

Novak će se u borbi za finale sastati sa Aleksanderom Zverevim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Mnogo je napredovao, formirao se kao vrhunski igrač. Biće neizvestan meč, to je sigurno. Mislim da će tenis biti sličan današnjem meču. Kevin ima snažan servis, jako udara sa osnovne linije, visok je i veoma agresivan", rekao je Đoković.

On je dodao da će mora da bude spreman od prvog poena na intenzivne razmene.

"Saša je sličan. U ovakvim uslovima sve se dešava poprilično brzo, pa moram da budem koncentrisan i budan od prvog poena. Moram da pokušam da vratim što je više servisa kao što sam činio danas. Mislim da mi je ritern bio dobar i to je verovatno jedan od ključnih detalja u ovom meču".

Jedan od najboljih segmenata u njegovoj igri jeste servis.

"Suočio sam se sa jednom brejk šansom i to je bila set lopta. Uspeo sam da je neutrališem i nisam izgubio mnogo poena na svoj servis. Taj deo igre je možda najviše naglašen, ali mi pomaže kada kod drugog servisa mogu da zakoračim u teren. Uslovi su veoma brzi i čuvanje svog servisa je izuzetno važno", zaključio je Đoković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković čeka Zvereva: Mnogo je napredovao…

Izvor: Mondo, 12.Okt.2018

Najboljeg srpskog tenisera u polufinalu mastersa u Šangaju očekuje igrač sličan Kevinu Andersonu, koji ga je savladao u jedinom do sada odigranom meču..Novak Đoković savladao je Kevina Andersona sedmi put u nizu i izborio polufinale mastersa u Šangaju, na kojem je trijumfovao tri puta u karijeri....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.