Đoković: Pravi triler za početak sezone

Izvor: RTS, 20.Dec.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Pravi triler za početak sezone

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije bio previše razočaran posle poraza u uvodnom meču u novoj sezoni. Đoković je poražen u polufinalu Mubadala šamapionata u Abu Dabiju od Stefanosa Cicipasa sa 3:6, 7:6 (7-4), 6:4.
Novak je još jednom dobio prvi set, ali na kraju izgubio od Grka.

"Bio je dobar meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadam se da su svi uživali. Čestitke Cicipasu, pravi triler za početak sezone", rekao je Đoković.
Zahvalio je mnogobrojnim srpskim navijačima.
"Hvala svima što ste došli, hvala na podršci i srpskim i grčkim navijačima. Hvala im i što svake godine dolaze i podržavaju ovaj događaj", dodao je.
Cicipas će se u finalu sastati sa Rafaelom Nadalom, koji je savladao Karena Hačanova. Rus će biti protivnik Novaku u borbi za treće mesto.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.