Đoković: Plakao sam i pitao sam se da li je vredno

Izvor: RTS, 19.Okt.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Plakao sam i pitao sam se da li je vredno

Najbolji srpski teniser Novak Đoković gostovao je u emisiji američkog novinara Luisa Houvsa, gde se prisetio nekih od najtežih trenutaka karijere, posebno u periodu od 2008. do 2011. godine nakon osvajanja prvog grend slema do pobede na Vimbldonu, kada je postao najbolji teniser sveta.
Đoković je trenutno ovajač 14 grend slem trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i gotovo je izvesno da će se do kraja godine vratiti na prvo mesto na ATP listi.

"Posle poraza na Rolan Garosu od Jirgena Melcera u pet setova, doživeo sam neku vrstu mentalnog pada. Sećam se da sam išao kod roditelja i pričao o tome, plakao i govorio da ne znam da li je ovo vredno svega i da li treba da nastavim. Otac me je hrabrio rečima da sam jak i da idem dalje. Posle toga dobio sam podršku od Marjana Vajde i Miljana Amanovića, bukvalno sam sedeo na podu i plakao, a oni su mi rekli da udahnem, pogledam unazad, setim se zašto sam počeo da igram tenis i da napravim pauzu koliko god želim. Uradio sam to, ali već sutradan sam bio spreman", ispričao je Đoković.
Neposredno nakon toga krenula je fantastična serija, prvo osvajanje Dejvis kupa sa Srbijom, a onda i neponovljiva 2011. godina.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak Đoković o teškim životnim trenucima: Plakao sam, nisam znao da li je vredno svega

Izvor: Tracara.com, 19.Okt.2018

Đoković u društvu Howesa Promo Najbolji srpski teniser Novak Ðoković gostovao je u podkastu nekadašnjeg američkog sportiste i motivacionog govornika Lewisa Howesa. On se prisetio nekih najtežih trenutaka karijere, posebno u periodu od 2008. do 2011. godine nakon osvajanja prvog gren slema...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.