Đoković: Od vrha do dna, moramo da imamo zajednički glas

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 13:41

Đoković: Od vrha do dna, moramo da imamo zajednički glas

Asocijacija profesionalnih tenisera (PTPA), koju je prošle godine osnovao Novak Đoković, dobila je novo rukovodstvo.

Za izvršnog direktora imenovan je Adam Leri, koji je dugo radio u udruženju igrača hokejaške NHL lige.

Odnosi sa javnošću pripali su Keri Sesil, dok se u Savetodavnom odboru nalaze Bil Ejkman, Majkl Hiršfeld, Rebeka Mekdonald, Katarina Pijetlović i Anton Rabi.

Sedište PTPA biće u Kanadi, a nakon ovih odluka, oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i Novak Đoković, preko saopštenja.

"Zahvalan sam našem PTPA timu i svim igračima koji su prišli našem timu, kako bi učinili sve da nam svima bude bolje u ovom našem divnom sportu. Želimo da pomognemo svim igračima, ne samo onima koji su među 100 najboljih, kako bismo pristojno živeli i kako bi njihova prava bila zaštićena na terenu i van njega. Od vrha do dna, moramo da imamo zajednički glas, koji će pomoći igračima i danas i u budućnosti", poručio je najbolji teniser sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.