Đoković: Ne volim etiketiranje

Izvor: B92, 12.Jul.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ne volim etiketiranje

Srpski teniser Novak Đoković posle plasmana u finale Vimbldona pojavio se na konferenciji za medije, gde je upitan za režim ishrane kao i za dokumentarni film.

Na Vimbldonskom kompleksu jedna osoba je privukla pažnju svih prisutnih pošto je iz sveg glasa vikala "Đoković je vegan", što novinarima nije promaklo, pa je i sam Đoković upitan da prokomentariše svoj režim ishrane.

"Ne volim etikete, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budem iskren, ali tačno je da se hranim biljnim proizvodima već nekoliko godina. Ali zbog raznih nesporazuma i lepljenja etiketa i nerazumevanja istih ne volim to ime. Mislim da je moj način ishrane zaslužan za to što se brzo oporavljam. Nemam alergije koje sam nekada imao i to mi se veoma dopada", rekao je Đoković.

Pročitajte još "U karijeri sam sve osvojio, mogu sutra da se povučem"

Novak Đoković učestvuje u snimanju dokumentarnog filma, iako je srpski teniser otkrio temu, nije želeo da oda previše detalja, a novinare je zanimalo da li bi trebalo da se taj film i pogleda.

"Pa, defintivno biste trebali ukoliko vas zanima, naravno. Dokumentarni film će se baviti ishranom na biljnoj bazi i to je sve što ću ovom prilikom reći na tu temu. Naravno, film će uskoro izaći i videćete kako dijete utiču na svet. Ne samo na zdravlje, nego i na ekonomiju, životinje, opstanak...Ja o tome brinem i drago mi je što sam deo jedne takve produkcije"
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.