Đoković: Najbolje finale u karijeri

Izvor: B92, 05.Okt.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Najbolje finale u karijeri

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je finale Pekinga protiv Tomaša Berdiha verovatno njegovo najbolje u karijeri.

Đoković je odigrao verovatno najbolji meč u karijeri pošto je u finalu turnira u Pekingu pobedio Berdiha sa 6:0, 6:2.

Novak je odbranio titulu i još jednom dokazao da ne ume da izgubi u Pekingu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

„Ovo je, u datim okolnostima, verovatno moja najbolja partija u nekom od finala u karijeri. Bilo je neverovatno, neverovatno, posebno protiv Tomaša koji je veliko ime i iskusan igrač. Bilo je 6:0, 5:0 za manje od sata, a sve što sam pokušao je funkcionisalo. Da sam ponosan na igru je najmanje što mogu reći posle današnje partije“, rekao je Đoković.

On je još jednom istakao da nije mogao ni da se nada ovakvoj partiji.

„Igrao sam mnoga sjajna finala, imao neke ubedljive pobede, neke maksimalnim rezultatom protiv vrhunskih tenisera. Ali, ovakvu partiju i ovakvu rezultatsku dominaciju nikada. Mislim, nikada se nije desilo“, dodao je Novak.

Njegov rival u finalu Čeh Tomaš Berdih izjavio je da je u karijeri odigrao preko 700 mečeva, ali da nikada ništa slično nije iskusio.

„Definitivno laska čuti tako nešto od igrača koji je u vrhu toliko mnogo godina i koji je već ostvareni top 10 teniser“, zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.