Đoković: Nađeš način da preživiš

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nađeš način da preživiš

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zahvalio se organizatorima Ju-Es opena na desetominutnoj pauzi koju su odredili tokom meča protiv Mađara Martona Fučovića, koji je odigran po iscrpljujućem vremenu u Njujorku. "Jednostavno nađeš način da preživiš", rekao je Đoković.
"Mnogo sam se mučio u prva tri seta", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đoković po završetku meča u njujorškom Kvinsu, navodeći da je i mađarski teniser jednako teško podneo napore pred kraj trećeg seta.

Najbolji srpski teniser uspešno je započeo Ju-Es open, pošto je savladao Mađara Martona Fučoviča 6:3, 3:6, 6:4, 6:0. 
"Posle je sve bilo lakše... Jednostavno nađeš način da preživiš", rekao je šesti teniser sveta.
Đoković je, takođe, rekao da se tokom desetominutne pauze na kraju trećeg seta hladio u ledenoj vodi zajedno sa mađarskim teniserom.
"Zabavno je što smo Marton i ja bili u ledenoj kadi jedan pored drugog", rekao je Đoković odgovarajući na pitanje šta je radio tokom pauze.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.