Đoković: Nadal je favorit u finalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nadal je favorit u finalu

PARIZ -

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle današnje pobede u polufinalu Rolan Garosa nad Rodžerom Federerom da je uživao u trijumfu, ali da treba da počne da razmišlja o finalu u kome će igrati protiv Španca Rafaela Nadala.

"Ovo je kao san za mene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uživao sam u ovoj pobedi, ali treba da je što pre zaboravim i počnem da razmišljam o finalu", rekao je Đoković posle pobede sa 3:0 u setovima.

Đoković je kazao da je Nadal favorit u finalu, jer je svaki meč na Otvorenom prvenstvu Francuske odigrao odlično.

"Nadal je bio vrlo dobar i agresivan, nametao je svoju igru i ritam i svakako će biti favorit u finalu, jer je svakog dana na Rolan Garosu to demonstrirao. Nadam se da će biti kvalitetan meč, ali da neće biti predugačak", kazao je Đoković.

Đoković je rekao da mu je meč protiv Nadala u finalu Otvorenog prvenstva Australije u januaru ove godine jedan od najlepših u karijeri.

"Nadam se da ćemo igrati kraći meč nego tada, jer je trajao šest sati. Bio je to najlepši meč u mom životu i karijeri. Radujem se još jednom duelu sa Nadalom", rekao je Đoković.

Finale Rolan Garosa između Đokovića i Nadala igraće se u nedelju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Nadal je favorit, radujem se finalu

Izvor: Kurir, 08.Jun.2012

Nadal je bio vrlo dobar i agresivan, nametao je svoju igru i ritam i svakako će biti favorit u finalu. Nadam se da će biti kvalitetan meč, ali da neće biti predugačak", kazao je Đoković..PARIZ - Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede u polufinalu Rolan Garosa nad Rodžerom Federerom...

Nastavak na Kurir...

Novak: Bitna pobeda zbog samopouzdanja!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2012

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede u polufinalu Rolan Garosa nad Rodžerom Federerom da je uživao u trijumfu, ali da je već počeo da razmišlja o finalu u kome će igrati protiv branioca titule Rafe Nadala..."Ovo je kao san za mene, uživao sam u ovoj pobedi, ali treba da je što...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.