Đoković: Moj sin je navijao i imitirao Nadala

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 09:46

Đoković: Moj sin je navijao i imitirao Nadala

Intervju Novaka Đokovića za BBC je i dalje tema broj jedan u teniskim krugovima.

Najbolji teniser sveta se oglasio kako je i najavio kako bi objasnio svoje gledište na vakcinaciju i sve što se dešavalo u Australiji u januaru.

Novak je u tom intervjju, koji je izazvao pravu lavinu različitih komentara, otkrio i jedan detalj vezan baš za finale Australijan opena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Rafael Nadal je u Melburnu bio bolji od Danila Medvedeva i Novak je ispričao kako je sve to pratio.

"Nije mi bilo lako da gledam finale Australijan opena. Bio sam neutralan, nisam hteo da navijam ni za koga jer sam očajnički želeo da sam tamo ja. Opet, moja porodica je bila uključena, dok je moja supruga navijala za Danila, a moj sin za Rafu, skakao je okolo posle svakog poena koji je on dobio, oponašajući ga kako se raduje sa podignutom pesnicom", otkrio je Đoković.

Svetski broj jedan je otkrio i šta ga je sin pitao.

"Pre nekoliko dana Stefan me je pitao da li znam na kom turniru ćemo Rafa i ja igrati zajedno. Rekao sam mu da se nadam da će to biti uskoro i on mi je rekao da bi voleo da se fotografiše sa Rafom. Siguran sam da ćemo uspeti da sredimo to", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Vakcinacija,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni Nadal: Rafa će morati na operaciju

Izvor: B92, 16.Feb.2022

Toni Nadal, stric pobednika Australijan opena, Rafaela Nadala, otkrio je detalj vezan za povredu španskog tenisera...Poznato je da teniser sa Majorke ima redak problem sa stopalo, takozvani Miler-Vajsov sindrom, koji ga muči od početka karijere...Nadal je zbog hroničnih bolova propustio drugi deo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.