Đoković: Legende, bila mi je čast FOTO

Izvor: B92, 22.Avg.2022, 23:29

Đoković: Legende, bila mi je čast FOTO

Novak Đoković oglasio se putem Instagrama povodom oproštaja "šestorice veličanstvenih" vaterpolista.

Najbolji srpski teniser prisustvovao je u nedelju oproštaju Filipa Filipovića, Andrije Prlainovića, Duška i Gojka Pjetlovića, Milana Aleksića i Stefana MItrovića.

U subotu uveče oni su u igru ušli kada je rezultat bio 8:8, Filipović je postigao gol za 9:8, potom su Italijani izjednačili i sudije su četiri minuta pre isteka vremena "odsvirale kraj".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Uz sliku sa njima, Đoković je napisao oproštajnu i jaku poruku za legende srpskog sporta.

"Legende, šampioni, uzorni ljudi i sportisti. Bila mi je čast da prisustvujem vašoj oproštajnoj utakmici! Hvala vam na svemu. Šestorica veličanstvenih. P.S. Fićo, Banjica je ponosna što ima najboljeg vaterpolistu svih vremena", napisao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.