Đoković: Laki promašaji mi se obili o glavu – poražen sam od boljeg

Izvor: B92, 04.Jan.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Laki promašaji mi se "obili o glavu" – poražen sam od boljeg

Novak Đoković je posle poraza u polufinalu Dohe čestitao "boljem protivniku" Robertu Bautisti Agutu.

Đoković je u polufinalu turnira u Kataru poražen od Aguta sa 2-1 u setovima, posle velike borbe i preokreta.

Srpski teniser je imao sve u svojim rukama, ali je dopustio Agutu da se vrati u meč i da ga na kraju preokrene.

"Mislio sam da sam u kompletnoj kontroli kada sam bio set i brejk u prednosti, pri servisu na 4:3. On je igrao dobro, a ja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam promašio neke lake udarce i to mi se kasnije 'obilo o glavu' i rezultiralo time da izgubim fokus u jednom od najbitnijih trenutaka u meču. Dešava se...", izjavio je Đoković.

Novak je istakao da je turnir u Dohi bio dobra priprema za ono što je mnogo bitnije od njega – Australijan open.

"Nisam bio 'najsvežiji'. Dobio sam sve što sam očekivao od ovog turnira, odigrao sam što je više mečeva bilo moguće u pripremi za Australijan open, tako da sam zadovoljan. Naravno, nisam zadovoljan što sam izgubio, ali je poraz došao od boljeg igrača", jasan je Đoković.

Đokoviću je ovo bila dobra provera za ono što ga čeka kroz desetak dana, kada počinje prvi Grend slem turnir sezone Australijan open.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.