Đoković: Jesam overio Federera u dublu, ali su i oni mene VIDEO

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Jesam "overio" Federera u dublu, ali su i oni mene VIDEO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković govorio je u jutarnjem programu televizije PRVA o budućim planovima, ali onome čime se bavio u prethodnih nekoliko dana.

Đoković se trenutno nalazi i trenira u Beogradu, odakle je stigao iz Čikaga, gde je nastupao na Lejver kupu.

Novak je bio u "Timu Evrope" koji je osvojio trofej, a u svom prvom meču sa Rodžerom Federerom u dublu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogodio je Švajcarca lopticom u donji deo leđa.

"Znao sam da ćete me to pitati. Nisam namerno. Zakasnio sam na loptu i pogodio ga. Ne igram često dubl, pa mi je bilo potrebno nekoliko gemova da uhvatim ritam – priznajem da je bilo dosta zahtevno", rekao je Đoković u "Jutru sa Jovanom i Srđanom".

On je potom objasnio kako se proveo u američkom gradu na ovom nesvakidašnjem turniru.

"Lejver kup je organizovan tek drugu godinu, ali je već dostigao veliku visinu u okviru sporta. To je jedino takmičenje koje može da okupi velike zvezde poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Aleksandera Zvereva, mene i mnoge druge. Igra se ‘Tim sveta’ protiv ‘Tima Evrope’, nešto poput Rajder kupa u golfu. Bila je to posebna prilika da igram sa Federerom u dublu, jesam ga ‘overio’, ali su i oni mene nešto kasnije. Pogodili su me u grudi, ali je važno da smo se dobro zabavili".

Zbog prenatrpanog rasporeda je odlučio da preskoči turnir u Pekingu i sledeći će mu biti Masters u Šangaju koji počinje 7. oktobra.

"Biću u Šangaju. Planirano je da igram i Peking, ali zbog odličnih okolnosti u poslednja tri meseca i previše mečeva koje sam odigrao, odlučio sam da ne nastupim tamo. Malo sam bio fizički i mentalno iscrpljen posle Lejver kupa koji je bio zahtevan za sve nas. To mi je dalo mogućnost i priliku da porodično provedem malo više vremena u Beogradu i treniram ovde", dodao je Novak.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HA, HA, HA... JESAM GA OVERIO! Novak konačno otkrio da li namerno SPUCAO FEDERERA u zadnjicu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Okt.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisetio se komične secene sa Lejver kupa, kada je u želji da vrati lopticu u polje protivnika snažno pogodio Federera u zadnjicu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.