Đoković: Čung je bio bolji...

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Čung je bio bolji...

Srpski as, koji je igrao pod bolom protiv Čunga. odao priznanje momku koji ga je ispratio sa AO

Hjeon Čung je bio bolji danas o Novaka Đokovića i to je svima bilo jasno, bili navijači ili ne. Naravno, i našem asu koji je po završetku osmine finala Australijan opena, u kojem nije osvojio niti jedan set, odao priznanje 21-godišnjem Korejcu:

"Čung je bio bolji igrač, bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poput zida. U važnim trenucima meča igrao je fantastično. On je momak koji bez problema, po onome što može da uradi na terenu pripada među 10 najboljih na svetu. Mnogo se popravio u poslednje vreme, posebno fizički. On je veoma dobar, tih i zasita fin momak. I da, naš stil igre je veoma sličan"

FEDERER OSVAJA AO - KVOTA 2,75

Prvi ATP turnir nakon šest meseci pauze nije doneo veliki povratak poput onog koji su imali Rodžer Federer i Rafela Nadal propšle sezone. Jer naš as fizički još nije spreman za najveće napore, a kada je tako on ne može da se nosi sa raspoloženim protivnicima, pre svega zbog svog stila iogre. Bol u laktu je i dalje prisutan i narednih dana će se videti šta će on i njegov tim dalje da rade po tom pitanju.

ČUNG OSVAJA AO, KVOTA 70,0

"Pri kraju prvog seta ponovo me je zaboleo lakat desne ruke. Morao sam i o tome da pazim, mada bol nije bio toliko jak da bi me natreao da predam meč. Zaista ne znam šta ću, sledi mi procena sa mojim timom. Svejedno, veoma sam srećan što sam se vratio na tur", izjavio je Đoković nakon poraza od Hjeon Čunga koji je takođe imao nekoliko lepih reči o svom idolu.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.