Đoković: Bolji sam, potpuno fokusiran...

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Bolji sam, potpuno fokusiran...

Srpski teniser Novak Đoković danas će se u 2. kolu turnira u Kvinsu sastati sa Grigorom Dimitrovim. Meč neće početi pre 16 časova, a prenos je na Sport klubu 1.

Nekada prvi igrač sveta je na startu ubedljivo pobedio Australijanca Džona Milmana i pun samopouzdanja očekuje duel sa Bugarinom koga je sedam puta savladao u dosadašnjim osam međusobnih duela.

"Grigor je jedan od najboljih igrača na svetu i voli da igra na travi. Mislim da je to njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << omiljena podloga. On je ovde osvojio titulu 2014, a ja posle ubedljivog starta želim da izađem na teren i pokušam da pobedim," rekao je Novak.

Srbin je naglasio da je njegova forma posle višesemečne pauze zbog problema sa laktom u usponu.

"Svi moje mečeve gledaju iz različitog ugla. Osećam da se na poslednja tri turnira moj nivo tenisa poboljšao i počeo sam da se osećam prijatno na terenu. Konačno mogu potpuno da se fokusiram na svoju igru. Ranije sam morao više-manje svaki put kada izađem na teren da razmišljam o laktu ili drugim stvarima koje bi mogle da se pojave druge stvari," dodao je Đoković.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Đoković sa Dimitrovim za četvrtfinale Kvinsa

Izvor: RTS, 21.Jun.2018

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković sastaje se sa petim teniserom sveta Grigorom Dimitrovim u drugom kolu na turniru u londonskom Kvinsu. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem sajtu. . Novak Đoković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.