Đoković: Biću spreman za Madrid

Izvor: B92, 22.Apr.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Biću spreman za Madrid

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da bi trebalo da se vrati na teren početkom maja na mastersu u Madridu.

Đoković je bio na lekarskim pregledima koji su pokazali da povreda zgloba desne ruke ipak nije ostavila ozbiljnije posledice.

Kako bi se što pre u potpunosti izlečio i bio spreman na maksimalne napore na ATP turu, Đoković će morati da nastavi sa tretmanima oporavka, kao i da se odmara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narednih nekoliko dana.

"Srećom, situacija sa rukom je bolja nego što je u prvom trenutku to izgledalo. Dobio sam uveravanje lekara da ću biti spreman za turnir u Madridu, a potom i za Rim i Rolan Garosu, baš kao što je to bilo i planirano. Međutim, sada mi predstoji kraća pauza da bih se potpuno oporavio. Nadam se da ću se što pre vratiti na teren i krenuti sa pripremama za nastavak sezone na šljaci", rekao je Đoković.

On je povredio ruku uoči turnira u Monte Karlu na kojem je došao do polufinala.

Masters turnir u Madridu počinje 5. maja.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Biću spreman za Madrid

Izvor: B92, 22.Apr.2014

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da bi trebalo da se vrati na teren početkom maja na mastersu u Madridu...Đoković je bio na lekarskim pregledima koji su pokazali da povreda zgloba desne ruke ipak nije ostavila ozbiljnije posledice...Kako bi se što pre u potpunosti izlečio i bio spreman...

Nastavak na B92...

Povreda zgloba, na sreću, nije ozbiljna: Đoković spreman za Madrid!

Izvor: Blic, 22.Apr.2014

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trebalo bi da se vrati na teren početkom maja na mastersu u Madridu, pošto su lekarski pregledi pokazali da povreda zgloba desne ruke ipak nije ostavila ozbiljnije posledice...Kako bi se što pre u potpunosti izlečio i bio spreman na maksimalne napore na ATP...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.