ĐOKOVIĆ PRED PRVI MEČ NA OI U TOKIJU: Slabije rangirani protivnik nema šta da izgubi, prvi mečevi su nezgodni!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2021, 13:47

ĐOKOVIĆ PRED PRVI MEČ NA OI U TOKIJU: Slabije rangirani protivnik nema šta da izgubi, prvi mečevi su nezgodni!

Znam da svi od mene očekuju da osvojim zlatnu medalju u Tokiju, voleo bih i ja, to nije tajna, sa godinama sam naučio kako da se borim sa pritiskom i upotrebiću taj recept, rekao je najbolji teniser sveta Novak }oković na konferenciji za medije srpskog olimpijskog tima u glavnom gradu Japana.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Japan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Znam da svi očekuju zlato, spreman sam

Izvor: N1 televizija, 22.Jul.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković svastan je da svi od njega očekuju da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, ali dodaje da zna kako da se izbori sa pritiskom.

Nastavak na N1 televizija...

ĐOKOVIĆ: Znam da svi od mene očekuju zlatnu medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021

Najbolji teniser sveta glavni kandidat za najsjajnije odličije...Olimpijski tim Srbije danas je održao zvaničnu konferenciju za medije u Tokiju, a međi prisutnim sportistima je veliku pažnju privukao najbolji teniser sveta Novak Đoković koji je u glavni grad Japana stigao kao najveći favorit...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.