ĐOKOVIĆ PONOVO PRVI NA ATP LISTI: Nadal odustao od Mastersa u Parizu

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ PONOVO PRVI NA ATP LISTI: Nadal odustao od Mastersa u Parizu

Rafael Nadal odustao je od Mastersa u Parizu, što znači da će Novak Đoković biti ponovo najbolji teniser sveta na narednoj ATP listi Srpski teniser Novak Đoković od narednog ponedeljka će ponovo biti prvi na ATP listi, pošto je Španac Rafael Nadal danas odustao od nastupa na mastersu u Parizu.Nadal je na početku turnira u Parizu trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se sastane sa zemljakom Fernandom Verdaskom, ali se neposredno pred meč povukao zbog bolova u stomaku.Pročitajte još: ĐOKOVIĆ SILAN I KADA JE BOLESTAN: Novak se namučio da pobedi Souzu, sledi Džumhur "Nekoliko dana sam osećao probleme u predelu stomaka, naročito kada serviram. Razgovarao sam sa lekarima i preporučili su mu da ne igram", rekao je Nadal.Đoković je u prvom kolu mastersa u Parizu slavio protiv Portuglca Žoaoa Souze, a naredni protivnik biće mu Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine.Pročitajte još: ĐOKOVIĆ ZA "NOVOSTI": Spreman za povratak na tron!
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Pariz,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novaku nedostaje 87 nedelja do Federera, koga još juri?

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018, 11:24

Prvi put je Novak Đoković postao najbolji teniser sveta posle Vimbldona 2011, a narednog ponedeljka ponovo će zauzimati vrh ATP liste, prvi put posle tačno dve godine...Prava borba u finišu je izostala jer se Rafael Nadal povukao sa turnira u Parizu zbog problema sa trbušnim mišićima, pitanje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.