ĐOKOVIĆ JE JUGOSLOVEN U DUŠI: Iz srca sam navijao za Hrvatsku, a i Bosance i Makedonce gledam kao svoje!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2019, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ JE JUGOSLOVEN U DUŠI: Iz srca sam navijao za Hrvatsku, a i Bosance i Makedonce gledam kao svoje!

Novak Đoković je izjavio da poštuje sportiste koji su postigli velike uspehe, da je iz srca navijao za hrvatsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, kao i da na susedne države gleda kao na svoje.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Iz srca navijao za Hrvatsku, susedne zemlje gledam kao svoje

Izvor: B92, 03.Jan.2019

Novak Đoković izjavio je da poštuje sportiste koji su postigli velike uspehe i da je iz srca navijao za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Nastavak na B92...

Đoković: Na susedne države gledam kao na svoje

Izvor: Radio 021, 03.Jan.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da poštuje sportiste koji su postigli velike uspehe, da je iz srca navijao za hrvatsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, kao i da na susedne države gleda kao na svoje...On je u intervjuu za "Blic" kazao da poštuje hrvatskog fudbalera...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.