ĐOKOVIĆ ISKREN Nismo pričali o Kirjosu…

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ ISKREN Nismo pričali o Kirjosu…

Samo dan je ostao do starta US Opena. U centru pažnje je, svakako, Novak Đoković. Srpski teniser pravi je magnet za publiku, medije… Kada je “sedma sila” u pitanju, jedno od pitanje je bilo, da li se na sastanku ATP u Njujorku razgovaralo o kazni za Nika Kirjosa, koji je na turniru u Vašingtonu napravio skandal na terenu, uz to, vređao sudiju. Da zlo bude veće, nije mu prvi put…
Kladionica >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << MaxBet nudi kvotu 4,90 da će meč Đoković – Karbaljes Baena da se završi u četiri seta.
– Nismo razgovarali o tome. Koliko sam informisan, nije bilo priče o kažnjavanju bilo kog igrača, a ja sam u Savetu sedam godina. Upravni odbor i menadžment su verovatno u saradnji sa turnirom doneli takvu odluku. Procenili su kakva je šteta za sam turnir – rekao je Novak Đoković.
Ulazak Federera i Nadala u Savet ATP doneo je određene promene.
– Njihov uticaj je već velik. Legende ovog sporta, dva velika imena u Savetu. Već su ostavili utisak na veći deo grupe, svi znaju da oni teže da doprinesu u diskusijama i donošenju odluka. Bilo mi je interesantno na prvom sastanku, nikad niste imali prva tri najbolja tenisera na svetu u ATP Savetu, u grupi od deset igrača. Sve što čujem od drugih igrača je pozitivno, sve je prošlo dobro, vrlo su angažovani, tako da se radujem radu sa njima. Prethodni sastanci su trajali šest i sedam sati, a ovaj poslednji dva sata i 15 minuta. Sada je sastanak bio dobro pripremljen. Nismo išli sa svim temama, ali smo se dobro pripremili za sastanak, pa je bio efikasan – zaključio je svetski broj jedan.

The post ĐOKOVIĆ ISKREN Nismo pričali o Kirjosu… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NOVAK IMAO POSEBNOG SPARING PARTNERA PRED START US OPENA: Evo s kim je Đoković trenirao uoči početka odbrane titule u Njujorku! FOTO

Izvor: Kurir, 25.Avg.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je jedan od poslednjih treninga uoči starta US Opena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.