ĐOKOVIĆ DOČEKAO NESUĐENOG FUDBALERA: Novak dobio prvog PROTIVNIKA na Serbia openu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 14:22

ĐOKOVIĆ DOČEKAO NESUĐENOG FUDBALERA: Novak dobio prvog PROTIVNIKA na Serbia openu!

Nikada se nisu sastajali.

Novak Đoković će u pohod na osvajanje "Serbia opena" krenuti protiv Sunvu Kvona iz Južne Koreje!

Trenutno 85. igrač na ATP listi je na startu turnira na Dorćolu pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 2:0 (po setovima 6:3, 7:5).

Poraz Budućnosti od Mornara otvorio je Zvezdi širom vrata ka prvom mestu u ABA ligi pred plej-of, crveno-beli „samo“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba da dobiju sve utakmice do kraja, to jest još dve. Večeras (18.30) gostuju Krki i veliki su favoriti - kvota na dvojku je 1,07, a na pobedu Zvezde s više od 13,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Zvezda.

Korejac ima 23 godine i do sada na Gren slemovima nije uspevao da stigne do 3. kola, najveći domet mu je bila druga runda na US openu prošle godine.

Zanimljivo da je Kvon trebao da bude fudbaler, u mladost se bavio ovim sportom i želeo je da se oproba u profesionalnim vodama, ali se posle odlaska u Seul, iz rodnog Sangžua, totalno posvetio tenisu. Njegova sestra, Hakjung, bila Mis Južne Koreje 2015. godine.

Sunvu je talenat za tenis pokupio od oca, koji je u slobodno vreme, kada nije predavao geografiju, sa prijateljima rekreativno igrao "beli sport".

Đoković i Kvon nijednom nisu igrali u bogatoj Novakovoj karijeri, budući da kao "svoju" podlogu preferira beton, velika je verovatnoća da će osvojiti poen ukoliko ubaci prvi servis. Ipak, taj segment igre drastično pada kada se igra na šljaci poput ove u Beogradu.

Ako ne dođe do iznenađenja i Novak eliminiše Sunvu Kvona, u narednoj rundi igraće protiv Artura Rinderneha iz Francuske ili pobednika duela Miomira Kecmanovića i Fakunda Banjisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.