ĐOKOVIĆ BOLjI OD DELBONISA: Naredni rival bio je Tipsarevićev dželat

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2019, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ BOLjI OD DELBONISA: Naredni rival bio je Tipsarevićev "dželat"

Prvi teniser sveta plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju, pošto je večeras savladao Argentinca Federika Delbonisa 7:5, 4:6, 6:1.Njegov naredni rival biće Španac Roberto Bautista-Agut, koji je prethodno savladao Italijana Fabija Fonjinija 6:4, 6:4, a takođe eliminisao Janka Tipsarevića.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Đoković-Delbonis 7:5, 4:6, 6:1Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 7.972.535 dolara.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković bolji od Delbonisa, sledi Bautista-Agut

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2019

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Majamiju, pošto je sinoć savladao Argentinca Federika Delbonisa 7:5, 4:6, 6:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković pobedio Delbonisa, sledi Bautista-Agut

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2019

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Majamiju, pošto je noćas savladao Argentinca Federika Delbonisa 7:5, 4:6, 6:1...Đoković je imao dosta problema protiv Delbonisa, ali je opravdao ulogu velikog favorita, nakon što je u trećem setu zaigrao na nivou...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.