Del Potro za B92: Novak je favorit

Izvor: B92, 04.Jul.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro za B92: Novak je favorit

Argentinac Huan Martin del Potro rekao je da je Novak Đoković veliki favorit pred njihov susret u polufinalu Vimbldona, ali da će on tražiti svoju šansu.

Del Potro je u razgovoru za B92 istakao da veruje u sebe, uprkos povredi kolena, i da će tražiti svoju šansu protiv prvog reketa sveta u petak.

Imam veliko samopouzdanje, verujem u sebe, u svoju igru. Novak je najbolji na svetu, mali broj igrača na svetu može da ga pobedi na travi, ali i na ostalim podlogama. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da je on veliki favorit, ali ću ja svakako pokušati da ga pobedim“, rekao je Del Potro.

Uprkos problemima sa povredom, Del Potro jedini uz Đokovića na trećem Gren slemu sezone nije prepustio svojim protivnicima nijedan set, a sada je svestan da je pred njim najveći izazov.

Dobro se osećam, mislim da ću u petak biti još bolje. Želim da razmišljam samo o meču, o Novaku, i ni o čemu drugom. Sigurno je da će to biti težak dan za mene, ali pokušaću da odigram bolje nego u sredu i da pokušam da dođem do pobede“, naglasio je Del Potro.

Argentinski teniser ima veliki broj navijača u Srbiji, u kojoj je i igrao kao član Dejvis kup tima, a za B92 se osvrnuo tog gostovanja, kao i duela sa našim teniserima.

Beograd je lep grad, pobedili smo Srbiju u polufinalu Dejvis kupa pre dve godine. Igrao sam dosta puta i sa Novakom i sa Jankom, kao i Viktorom. Oni su sjajni momci. U petak se ponovo sastajem sa Novakom, biće to zanimljiv meč za mene, ali i veliki izazov“, istakao je Del Potro.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.