Dan odluke – šta će biti sa Đokovićem? Novak trenirao FOTO

Izvor: B92, 13.Jan.2022, 00:41

Dan odluke – šta će biti sa Đokovićem? Novak trenirao FOTO

Četvrtak je dan za odluku što se tiče Novaka Đokovića i boravka u Melburnu i naravno nastupa na Australijan openu.

Đoković je po dolasku u Melburn priveden i ukinuta mu je viza, a posle pet dana u imigracionom hotelu počelo je suđenje po žalbi srpskog tenisera.

Novak je sa svojim advokatima pobedio Vladu Australije, pritvor mu je ukinut, pušten je iz imigracionog hotela, vraćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su mu svi lični dokumenti, pasoš i odobrena mu je viza.

Međutim, pobeda nije bila konačna jer poslednju reč ima Imigracioni ministar Aleks Hok.

On ima pravo da svejedno deportuje Đokovića iz Australije i pored odluke suda i pobede Novaka.

Aleks Hok će konačnu odluku o tome da li će Đoković biti pušten da ostane i da igra na Australijan openu doneti u četvrtak.

Dok mi u Srbiji polako ulazimo u četvrti dan u nedelji, u Australiji je već skoro 10:00 i od ranog jutra se samo o Đokoviću priča.

Već su gostovali drugi čovek Australije Barnabi Džojs i lider opozicije Entoni Albaniz u jutarnjem programu i govorili o Đokoviću.

Nakon toga su Australijanci tražili reč i našeg državljanina, pa je govorio za njihov jutarnji program bivši selektor reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Takođe, žreb za Australijan open je u 05:00 po našem vremenu, pa se očekuje da odluka bude doneta do tada.

Ako do žreba ne donesu odluku i on se održi, a kasnije deportuju Đokovića, napraviće haos na turniru i to sigurno neće biti opcija za njih.

Dođe li do toga da odluči Hok da ga deportuje, Đoković opet može da se žali i opet može da se ode na sud.

Odluku očekujemo u narednih nekoliko sati. U međuvremenu, Novak se pojavio na terenu i trenirao, malo pre zakazanog termina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.