Da li Novak prelazi u košarkaške trenere? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Novak prelazi u košarkaške trenere? (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Sinsinatiju na poslednjem mastersu pred US open. Srpski teniser je u prvom kolu savladao Sema Kverija, a sada ga čeka meč sa Karenom Bustom iz Španije.
Od 18:30 igraju Gofan – Manarino, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Gofana 1.45.
Tokom treninga se naš teniser dobro zabavlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tako je na društvene mreže okačio snimak kako u društvu trenera Gorana Ivaniševića analizira nešto na tabli koju koriste košarkaški treneri.
Delovali su dosta zainteresovano, pa nas zanima da li to naš teniser razmišlja i o trenerskim vodama po završetku igračke karijere. Društvo na treningu mu pravi Janko Tipsarević. Njih dvojica su izgubili na startu turnira u dublu.
Talking 🏀 strategy pic.twitter.com/0IPjOwaset
Novak Djokovic (@DjokerNole) August 14, 2019


The post Da li Novak prelazi u košarkaške trenere? (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kako Đoković priprema taktiku za basket? VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u Sinsinatiju odlučio da "promeni" sport i da se pozabavi košarkaškom taktikom...Na njegovom Tviter nalogu je objavljen snimak sa treninga, na kom je prikazano kako on i njegov stručni štab pripremaju strategiju za basket...U ekipi se našao i Janko Tipsarević,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.