DŽABE LANCI I OKOVI: Ove dve slike dokazuju šta je zapravo Novak uradio australijskim dušmanima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 15:25

DŽABE LANCI I OKOVI: Ove dve slike dokazuju šta je zapravo Novak uradio australijskim dušmanima (FOTO)

Sada je pravda zadovoljena.

Ako je i bilo i najmanje sumnje sada je potpuno jasno da je Novak Đoković apsolutni vladar Australije. Momak koji je za godinu dana u zemlji kengura doživeo takav životni rolerkoster, celom svetu je još jednom pokazao koliko je jak i koliko ga je situacija iz januara prošle godine samo motivisala.

Do još jedne titule išao je hrabro, odlučno, korak po korak, sve do nove titule. Kada je odigrao poslednji poen kojim je osigurao pobedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emocije su ga savladale, poptuno se slomio. Gotovo svi ljubitelji tenisa složiće se da ga nikada nisu videli ovakvog. Ali je jedno sigurno, Novak je još jednom pokazao da je pre svega čovek od krvi i mesa …

Nedugo posle pobede internet su preplavile slike, a jedna se posebno izdvaja. Slika Novaka od prošlog januara kada je bio izolovan od svega i svih i slika Novak asada, koja pokazuje svu radost i mentalnu snagu ovog momka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.