DONELA ČVRSTU ODLUKU: Evo šta će raditi Laura Klark, sudija koju je Novak Đoković pogodio lopticom na US openu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 10:14

DONELA ČVRSTU ODLUKU: Evo šta će raditi Laura Klark, sudija koju je Novak Đoković pogodio lopticom na US openu

O incidentu u Njujorku se i dalje priča i piše.

Novak Đoković je osvajanjem titule na mastersu u Rimu dokazao da je preboleo diskvalifikaciju sa US opena. Podsetimo, najbolji teniser sveta je izbačen momentalno sa gren slema u Njujorku, pošto je u finišu prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seta osmine finala pogodio nenamerno lopticom linijskog sudiju.

Hoće li Denver i Nikola Jokić poravnati na 2:2 u finalu Zapada NBA lige? Večeras (03.00) ih očekuje četvrti meč u seriji s Lejkersima, a kvota na Nagetse je 2,95. S druge strane, pobeda Lebrona Džejmsa i saigrača nosi kvotu 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - LA Lejkers.

Pablo Karenjo Busta je tako, ni kriv, ni dužan, prošao u četvrtfinale US opena, a svetska javnost se obrušila na srpskog asa svom snagom.

Dve sedmice posle nemilog događaja u Njujorku, pojedini američki mediji objavljuju priču da je 48-godišnja Laura Klark donela odluku i da će nastaviti da se bavi suđenjem na teniskim mečevima. Ona se vratila na teren već u finišu US opena, samo dva dana pošto je loptica pogodila u vrat.

Klarkova se posle turnira u Njujorku vratila u Kentaki i poverila se prijateljima da je incident u Njujorku neće sprečiti da nastavi da radi posao koji voli.

Klarkovoj je značilo i to što je Novak Đoković posle incidenta pozvao telefonom i uputio izvinjenje, a putem društvenih mreža je zamolio svoje navijače da ne osuđuju i ne vređaju Lauru.

I Vojvodina će se za prolaz u plej-of Lige Evrope boriti u Belgiji večeras (20.00) i to protiv Standarda iz Liježa. Domaćin je veliki favorit s kvotom 1,55, iks je 4,20, a pobeda tima Nenada Lalatovića nosi kvotu 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Standard - Vojvodina.

Jedno je jasno, Klarkova neće pričati javno o incidentu, pošto je dobila preporuku kako da se ponaša u odnosu sa medijima.

Amerikanka, naravno, neće suditi na Rolan Garosu u Parizu koji počinje 27. septembra i pitanje je koliko će uopšte biti angažovana do kraja godine zbog redukovanog rasporeda teniskih turnira.

Line judge at the center of Novak Djokovic’s US Open disqualification to continue his official career https://t.co/OpZXNZ42gZ

— Times Of USA (@Timesof_Usa) September 24, 2020
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   US Open,   Nju Jork,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.