DO SADA NEVIĐENO: Pogledajte trening ČETVOROGODIŠNJEG Novaka Đokovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 10:52

DO SADA NEVIĐENO: Pogledajte trening ČETVOROGODIŠNJEG Novaka Đokovića (VIDEO)

Od malih nogu je vešt sa reketom.

Dugačka i opširna je biografija jednog od najboljih tenisera sveta, ujedno i najuspešnijeg Srbina u belom sportu, Novaka Đokovića.  Srpski teniser dominira svetom više od jedne decenije, njegov stil igre, upornost, izdržljivost i pribranost u najodlučujućim trenutcima je nešto što krasi ovog momka i ujedno je i najveći problem njegovih rivala. A u videu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji sledi uverili smo se koliko je potrebno truda da bise postigao takav rezultat.

Da bi se postigli takvi, više nego zavidni, rezulteti potrebne su godine i godine provedenih na terenu sa reketom u ruci, da je upravo ovaj recept sledeo i sam Đoković, možemo se uveriti u priloženom video u koji je nastao 1991. godine, kada je Nole imao samo četiri godine i već je vešto baratao reketom.

- Bio je drugačiji odma u startu jer jedini nije imao povez oko glave - navodi se u snimku.

Today is Children's Day😊 4 year old @DjokerNole is so cute❤️ pic.twitter.com/FLDRJcjGSw

— pete_shaw🐊👬 (@petexiao1) June 1, 2020

Snimak je osvanuo na društvenim mrežama postavljen od strane vernog Noletovog fana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.