Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 16:31

DAN POSLE PORAZA U RIMU: Novak seo u avion i OTPUTOVAO! Evo gde je Đoković odlučio da ODE

Najbolji teniser sveta izgubio finale mastersa od Rafaela Nadala.

Posle poraza u finalu mastersaturniru u Rimu, najbolji svetski teniser Novak Đoković sleteo je danas na aerodrom “Ponikve”.

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi

Najbolji teniser sveta će sa porodicom provesti nekoliko dana u užičkom kraju, gde će iskoristiti priliku da se što bolje pripremi i odmori pred nastavak sezone na šljaci.

Podsetimo, prvi reket planete Novak Đoković započeo je 321. nedelju na čelu ATP liste, iako je izgubio finale Rima i 400 bodova, srpski as je i dalje neprikosnoven na tronu sa ukupno 11.063 bodova, ispred drugoplasiranog Rusa Danila Medvedeva koji ima 9.793 poena.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.