Cudna reakcija Novaka Djokovica na udaju Ane Ivanovic

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cudna reakcija Novaka Djokovica na udaju Ane Ivanovic

Udade se, lepa Ano. I to dva puta! Sve oči su bile uprte u zlatni par gospodina i gospođu Švajnštajger, ali neki pogledi skrenuli su i u pravcu Novaka Đokovića.

Novak Đoković i Ana Ivanović su kolege po terenu, sunarodnici i naš teniski ponos. Znaju se godinama, maltene deceniju!

Ono što upada u oči je, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << međutim, činjenica da su apsolutno i potpuno iskulirali najvažnije dane u životu jedno drugog.

Ana Ivanović nije došla na Noletovo i Jelenino venčanje na Svetom Stefanu.

Nije se pojavila, niti je tada javno čestitala svom kolegi i dugogodišnjem poznaniku.

Sada kada se ona udavala i to duplo, Novak nije pustio ni glasa. Navikli smo da naš teniser čestita preko Tvitera sve i svašta, od pobeda naših sportista do rođendana starih prijatelja, ovog puta - muk.

Pola sveta im je čestitalo, a on i Jelena su ćutali. Sigurno je da su mogli da svrate do Venecije, posebno jer su oboje na odmoru, pogledajte kako su ih uslikali na plaži.

Da li su odlučili da ovo reše privatnim pozivom ili SMS porukom ili oni nisu došli na njenu svadbu da bi joj vratili istom merom, ili pak namerno niko od njih nije pozvao ove druge na venčanje, ostaje da vidimo.

Ipak, očigledno je da se zbog izostanka na svadbi niko od njih nije posebno potresao.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.