Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 14:24

Cicipas: Novak je najveći igrač koji je držao teniski reket

Stefanos Cicipas izjavio je posle finala Australijan opena da je Novak Đoković najveći igrač koji je držao teniski reket u rukama.
Stefanos Cicipas bio je pun reči hvale na račun Novaka Đokovića, posle ubedljivog poraza od srpskog tenisera u finalu Australijan opena.

"Novak je jedan od najboljih u našem sportu. Mislim da je najveći koji je ikada držao teniski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reket u rukama", rekao je grčki teniser za šta je nagrađen ovacijama Novakovih navijača na tribinama "Rod Lejver arene".
Cicipas je zahvalio Novaku zbog činjenice da "gura" svoje protivnike preko granice i čini ih boljim igračima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cicipas: Novače, najveći si koji je ikada držao reket!

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2023

Stefanos Cicicpas je finalu Australijan opena izgubio je od Novaka Đokovića, 6:3, 7:6 (4), 7:6 (5). Bio je to njegov 13. meč sa Novakom i deseti uzastopni poraz.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.