“ĆALE… OVO SAM REŠIO!” Srđan Đoković otkrio kako je, zapravo, Nole pokorio Vimbldon i “NEPRIJATELJSKU PUBLIKU”

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ĆALE… OVO SAM REŠIO!” Srđan Đoković otkrio kako je, zapravo, Nole pokorio Vimbldon i “NEPRIJATELJSKU PUBLIKU”

Foto: Tanjug/AP Novak Đoković je osvojio Vimbldon tako što je u antologijskom finalu Rodžer Federer morao da čestita najboljem na svetu, a onda je Noletov otac Srđan Đoković otkrio neke zanimljive detalje o slavnom sinu. Upitan kako je preživeo dramatično finale Vimbldona, on se, gostujući na TV prva, osvrnuo i na napetost, i na ponašanje publike: “Videli ste i sami kakav je to meč bio, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u većini porodica u Srbiji bio praćeno. Svih tih pet pati nije bilo lako. A meč je odigran u neprijateljskoj atmosferi. Gledaoci bili protiv njega, osim njegove lože, naravno. Ali, hožu nešto da kažem: Vimbldon je jedan gospodski turnir. Tamo se stvarno obraća pažnja na ponašanje, na fer-plej, ali tog dana je to izostalo. Međutim, nisu (gledaoci) računali na taj čuveni, poznati, srpski inat, a zbog tog inata i zbog tog što su navijali ne za njegovog protivnika, nego protiv njega, to je Novaku i dalo dodatni stimulans”, započeo je Srđan Đoković svoju priču. A da bi se izdržao takav pritisak, i to u meču protiv rekordera po broju titula na Vimbldonu, a i po grend slem trofejima, bila je potrebna posebna priprema: “On se psihološki pripremao za ono što ga je čekalo. Morao je da se smiri, to mi je rekao posle meča: “Rešio sam da se ne primam puno na neprijateljsku atmosferu… da sam bio drugačiji, ne bih izdržao toliko sati na terenu”. Umeo je on ranije i da bukne, ali je bio ‘drugi Nole’ ovog puta. I, taj ‘drugi’ je i pobedio. Znate, on se od najranijeg detinjstva, od početka bavljenja tenisom, a evo to traje već 26 godina od 32 koliko ima, on je u strašnom treningu. I fizičkom i psihičkom. Kako je radio tada, tako radi i sada. Novak je jedna mentalna gromada, pokazao je da um caruje. […] More
The post “ĆALE… OVO SAM REŠIO!” Srđan Đoković otkrio kako je, zapravo, Nole pokorio Vimbldon i “NEPRIJATELJSKU PUBLIKU” appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TATA, MORAO SAM DA SE SMIRIM... Srđan Đoković otkrio kako je čuveni SRPSKI INAT ućutkao BESRAMNU PUBLIKU na Vimbldonu i šta mu je Novak rekao nakon istorijskog meča!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2019

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, otkrio je kako je preživeo dramatično finale Vimbldona i osvrnuo se na sramno ponašanje londonske publike na Centralnom terenu.

Nastavak na Kurir...

SRĐAN OTKRIO ISTINU Novak NIJE NAJTALENTOVANIJI Đoković

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019

Foto: Instagram Novak Đoković / Promo Ako ste mislili da je Novak Đoković najveći teniski talenat u porodici Đoković, grdno ste se prevarili. Glava ove porodice, Srđan, gostujući u jutarnjem programu TV Prva je otkrio da Nole nije bio toliko talentovan koliko je bio njegov i Dijanin najmlađi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.