Budls: Đoković izgubio od Gofana

Izvor: B92, 22.Jun.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budls: Đoković izgubio od Gofana

Novak Đoković izgubio je od Davida Gofana sa 7:5, 6:3 na egzibiciji Budls.

Najbolji teniser sveta, kao što je najčešće radio prethodnih godina, neće igrati nijedan zvanični turnir pred Vimbldon, a ovo mu je 11. uzastopno učešće na Budlsu.

Đoković je tri puta u karijeri osvajao Vimbldon (2011, 2014, 2015), a od ponedeljka će na terenima Ol Ingland Klaba pokušati da osvoji petu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzastopnu Gren slem titulu.

"Ne želim da zvučim arogantno, ali zaista mislim da je u životu sve dostižno. Bez obzira da li ću ostvarili kalendarski Slem ili ne, uvek postoji mogućnost", rekao je Đoković.

Novak će naravno na Vimbldonu biti prvi nosilac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) NOLE IZGUBIO, ALI ODUŠEVIO PUBLIKU: Gofan pobedio Đokovića na egzibiciji Budls

Izvor: Kurir, 22.Jun.2016

...Gofan je prvi set dobio 6:3 U drugom setu vodila se velika borba, a Belgijanac je pobedio 7:5 Ovaj turnir se igra na travi Đoković je po prvi put igrao jedan meč na travi, a iako je izgubio oduševio je navijače na tribinama atraktivnim potezima..Ovo je bila jedina Novakova priprema za treći...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.